onsdag 21 december 2016

Årets mörkaste dag...


Ledig onsdag, och eftersom det bara är några dagar kvar till jul, är schemat späckat... Jag vet att man inte skall stressa, och det blir jul ändå... men en vill ju så mycket...  Nu är i alla fall köksgolvet bonat, sillen inlagd, klapparna inslagna, julmaten inhandlad (även om redan nästa inköpslista är påbörjad, tänk att jag aldrig får med mig allt hem?), hyacinterna utbytta mot nya fräscha, granen är klädd, etc...ja, det börjar likna nåt ;) 



Någon som tar det chill är denna mannen, han jagar inte upp sig i onödan! Ja, jag skulle gärna bli katt i mitt nästa liv, om jag fick välja...;) Årets mörkaste och kortaste dag går snart mot sitt slut, och i morgon vänder det och så går vi mot ljusare tider, dé ni! 

2 kommentarer:

  1. Ja äntligen så vänder det. Nybonade golv, wooow så härligt. jag ska väl försöka mig på en dammsugning och våttorkning. Använda såpa för att det doftar så gott tillsammans med alla andra juldofter. Kraaam Pia

    SvaraRadera
  2. Mia, 46 år, Småland!

    Älskar att skriva och jobbar på att få min blogg att växa uppåt och min blogg ska handla om mina diganoser och psykisk ohälsa och får ut den till allmämheten. Här blandas vardag, diagnos, bilder (både systemkamera och mobil) med tankar och funderingar om det här med diganoser och psykisk ohälsa m.m

    Jag har skapat denna blogg för att få dela med mig av mina tankar kring psykisk ohälsa berätta om hur det påverkar mig och förhoppningsvis kanske kunna stötta andra!

    Mina diagnoser är autismspektrumstörning, Asperger, Autism, Utvecklingstörning, OCD, depression och m.m

    Ställ gärna frågor i fall ni undrar något ingen fråga är för dum!

    Vill ni ha kontakt med mig så får ni fråga efter den! Min E-mailaadress!

    Vågar du följa med på resan i min blogg? Nu drar vi i gång!

    Min blogg är personlig mest och man får läsa om vad som pågår i min vardag.

    Mer får du veta efterhand vad som kommer att hända fram över!

    http://hemmamammafru.bloggplatsen.se

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!