lördag 24 mars 2012

Nallebården och bitapeten

Så var den då borta, nallebården...lite sorgligt är det allt, så jag var tvungen att ta några sista bilder. Att ta bort den var faktiskt inte alls så jobbigt som jag trott. Med rejält med vatten så gick det rätt lätt med en spackelspade. Och så hade jag god hjälp av 8-åringen, vars rum det ju är. Åh, vad roligt hon tyckte det var, det var den roligaste dagen på länge enligt henne... Stackarn, hon kan inte ha det för roligt...

När vi skrapade bort bården märktes skillnaden mellan den övre och undre tapeten. Jag frågade barnen om de visste att det var två olika tapeter men de hade de ingen aning om. Det hade man alltså inget för att man stod där, för 10 år sen och slet med halva våder...=)
En av väggarna hade en bitapet över bården. Jag tycker ännu att de är så söta dessa små bin!

Så, nu har jag varit nostalgisk en stund, nu blickar vi framåt. Vi har varit och tittat på nya tapeter och dottern var inställd på en rosa - och jag var glad för jag älskar ju rosa och skulle äntligen få göra ett rosa flickrum. Vi hittade två fina och lånade hem några kataloger. Men väl hemma så hittade hon en turkos och en vit med hjärtan som hon nu har bestämt sig för. Jaha, så var det med det rosa flickrummet... =)

5 kommentarer:

  1. Ibland är det svårt att släppa. Nostalgin tar fart! Söt tapet! Jag önskar dig en skön helg! Zinnia

    SvaraRadera
  2. Men turkos och rosa kan vara jätteläckert ihop! Ibland. Det är jag säker på.
    Nallarna och bina var jättesöta! Förstår att det blev en nostalgidag!
    Agneta kram

    SvaraRadera
  3. Ja bina var söta nallarna med förstår din nostalgi..och din besvikelse över rosa rum ,,min dotter valde ljusblå då hon fick nya tapeter vid 10 år s ålder,,så målade hon om sitt rum då hon blev 16 då blev det vitt !!
    Roligt att följa ert projekt,
    ha en go helg kram MOnica

    SvaraRadera
  4. Hejsan
    Tack för att du kikar in till mej och vill vara med i min utlottning kul;)
    Håller 3 lotter till dej
    Ha en härlig söndag med sol och mys.
    Kram Anette

    SvaraRadera
  5. Jag förstår att du blev nostalgisk, jag är likadan. Bina är verkligen supersöta :-)
    Rosa är ju superfint men det är turkost och vitt också och man kan ju ha mycket rosa detaljer ;-) Det är skoj när barnen vet vad de vill ha.
    Trevlig söndag.
    Kram Linda

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!